Services

De services van Autowasstraat Overdie:

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verzorging van uw auto. Onze wasstraat is voordien van de beste techniek om uw auto perfect schoon te maken. Onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring met het wassen van auto's en kennen de kneepjes van het vak. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen.

 

Intensieve handmatige voorreiniging

Voordat u door onze wasstraat gaat krijgt uw auto eerst een intensieve voorreiniging. Bij de inweekboog en velgen intensief brengen we speciaal reinigingsmiddel op om het vuil op de auto los te weken. Vervolgens wordt de auto door één van onze ervaren medewerkers handmatig en met hoge druk gereinigd.

Wasstraat

Bij Autowasstraat Overdie is uw auto in veilige handen. Ervaar onze "WALL OF FOAM" waarbij we een dikke schuimlaag op uw auto aanbrengen. De zijdezachte borstels reinigen grondig maar zijn absoluut veilig voor uw kostbare lak. Na het afspoelen en droogblazen is uw auto weer om door een ringetje te halen.

Wasboxen

Bent u iemand die de auto liever zelf wast? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van één van onze comfortabele en overdekte wasboxen. Uitgerust met de beste hoge druk en schuimtechniek maken ze het zelf reinigen van uw auto tot een waar plezier. De wasboxen van Autowasstraat Overdie zijn een uitstekend alternatief als u liever zelf de auto wast.

Stofzuigen

Wat is er nou fijner dan rijden in een auto die ook van binnen heerlijk schoon en fris is. Toch hebben veel mensen een hekel aan het stofzuigen van de auto. Wij maken het u gemakkelijk. Op onze ruime stofzuigerplaatsen bent u van alle gemakken voorzien, Met onze krachtige professionele stofzuigers is het karwei snel en grondig gedaan!